Week van het Ambacht!

Week van het Ambacht! Vakmensen zijn steeds meer nodig!

Als ambachtelijk vakman of vakvrouw werk je met je hoofd, hart én handen. Want je houdt van je vak en je maakt nuttige en/of mooie dingen voor mensen. Of het nu een trendy sieraad is, een mooie tas, een decoratief gestukadoorde wand, een leuk kapsel, een geurig volkorenbrood of een natuurstenen keukenblad of grafmonument.... Je maakt mensen blij, krijgt veel waardering voor je werk. Maar je krijgt het niet voor niets. Je moet natuurlijk een goede opleiding volgen en je (vak)diploma's halen. Dat is trouwens ook al heel leuk om te doen. Zeker als je weet dat er steeds meer vraag is naar ambachtelijke vakmensen. Er zijn volop groeimogelijkheden.

Ontdek je eigen (verborgen) Talent

Misschien denk je: "Is dat wel iets voor mij, een ambachtelijk beroep?" De Week van het Ambacht biedt het antwoord. Maak kennis met de ambachtelijke beroepen en opleidingen en doe de beroepentest, dit kan bij het UWV Werkbedrijf. Grote kans dat er een ambacht is dat perfect aansluit op jouw talenten. Sterker nog, misschien zijn dat wel talenten waar van je nog niet wist dat je ze had. Je ontdekt het tijdens de Week van het Ambacht.

Rondleidingen aan leerlingen van Basisschool In ’t Park Susteren

Tijdens school jaar 2017-2018 heeft Weinheimer natuursteen© medewerking verleend aan 3 rondleidingen voor leerlingen van groep 5- t/m 8.

3 middagen op het einde van het schooljaar bezochten leerlingen uit deze groepen onze showroom, buitenterrein en werkplaats. Tijdens deze rondleiding kregen zij uitleg over onze werkzaamheden, producten en diensten.

Aangezien grafmonumenten en urnen ook tot onze producten horen, werd er tijdens deze rondleiding ook gesproken over de dood , begraven en over crematies. Weinheimer natuursteen© heeft tijdens deze rondleidingen ook geattendeerd op producten en diensten die kinderen kunnen helpen bij de rouwverwerking. Producten/ diensten zoals” Rouw& “ op spelende wijze om gaan met de dood en de verwerking hiervan. Of “Mijn lief dagboekje” waarbij je een kind dit (invul)dagboekje op zijn eigen manier laat invullen en dit verdriet kan verwerken tot een prachtig herinneringsboekje.
Meer informatie over deze producten en diensten vindt u op onze site www.urngedenkteken.com onder de rubriek Nazorg.

Image

Image
Image

Iedereen die eens een kijkje wil nemen in onze werkplaats en onze werkzaamheden en producten wenst te bekijken is natuurlijk van harte welkom, wel graag even telefonisch een afspraak maken via tel. 046-449 1313, zodat wij ook zeer zeker de tijd voor u kunnen nemen!